Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2013-as zsidóbűnözés
  2013-08-26 11:51:57, hétfő
 
  2013-as zsidóbűnözés


1 Január
2 Február
3 Március
4 Április
5 Május
6 Június
7 Július
8 Augusztus
9 Film
10 Lábjegyzetek

Január

Január 4.
Azonnali hatállyal 50%-kal emeli az Orbán-kormány az ún. holokauszttúlélők nyugdíját, miközben mély recesszióban van az ország, magyarok éheznek és az utcán laknak. [1]

Felháborítónak tartja az MTK-s bokszoló megkéselése kapcsán megfogalmazott "rasszista kijelentéseket" Deutsch Tamás✡ európai parlamenti szefárd zsidó képviselő, az MTK elnöke.

"A Magyar Testgyakorlók Köre (a továbbiakban: MTK) elnöksége, az idén 125 esztendős klubunk szakosztályai, az egész MTK sportcsalád elfogadhatatlannak tartja és felháborodással valamint szomorúsággal teli szívvel elutasítja azokat a kijelentéseket, amelyek az MTK fiatal sportolójának, Sávoly Gergőnek a tragédiája kapcsán gyűlölködő, rasszista nézeteket fogalmaznak meg" - közölte Deutsch Tamás✡ európai parlamenti képviselő, az MTK elnöke. Az MTK elnöke közleményében megköszönte mindenkinek az együttérzést, de mint írta, "ugyanakkor szégyellje magát mindenki, aki egy 17 éves sportoló életveszélyes sebesülése kapcsán nem az együttérzés, hanem a gyalázatos cigányozás hangján szólalt meg".

Január 5.
Megjelent Bayer Zsolt cikke a cigány késelés apropóján "Ki ne legyen?" címmel, mely a következő napokban, hetekben óriási visszhangot váltott ki, számos zsidó csoport ítélte el az MSZP-től az LMP-ig, nyíltan a cigánybűnözők, gyilkosok oldalára állva. "A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. (...)Legyen minden Oláh Gergő, és éljen velünk boldogan. Az állatok meg ne legyenek. Sehogyan se. Ezt kell megoldani - de azonnal és bárhogyan!"

Január 7.
A Svédországban élő újságíró, Czinkóczky Csaba dokumentumfilmet készített a "náci" Jobbikról, melyet több millió gyanútlan svéd nézett végig több svéd tv-csatornán.

Január 8.
A FIFA megbüntette az MLSZ-t a tavalyi magyar-izraeli mérkőzésen történt szórványos zsidózásért és az ősi magyar jelképek használatáért, ezért a sorsdöntő márciusi magyar-román vb-selejtezőt zárt kapuk mögött kell lejátszanunk. A zsidóság üdvözölte a döntést.

Létrejött a Tett és Védelem Alapítvány, mely a zsidó identitás (azaz idegengyűlölet, elkülönülés, hazudozás, gonoszság, igénytelenség, stb. - a szerk.) megerősítését, propagálását, az antiszemita jelenségek (azaz nemzeti önvédelem - szerk.) elleni fellépést tűzte kék-fehér zászlajára. Elnöke Bodnár Dániel✡ lett, az ötlet a cionrasszista Köves Slomó EMIH-vezértől származik.

Január 10.
Holokausztklipet készítettek zsidó zenészek, melyet az iskolákban is szeretnének leadni, mivel a fiatalok könnyebben befolyásolhatóak.

Döbbenetes módon 9, 7, illetve 4 és fél éves börtönbüntetésre ítéltek három az Alpen-Donau nevű internetes portált üzemeltető osztrák hazafit "holokauszttagadás" és "náci eszmék terjesztése" miatt Ausztriában.

További lépéseket tesz az EMIH és a Tett és Védelem Alapítvány Gyöngyösi Márton kiváló felszólalása ügyében, miután az ügyészség elutasította a jobbikos országgyűlési képviselő elleni feljelentést közösség elleni gyűlöletre uszítás címen.

Január 11.
Francois Holland, franciaország zsidó elnöke megtámadta Malit a polgárháborúba beleavatkozva az iszlamista erőkkel szemben, később több európai ország is beavatkozott a konfliktusba.

Dániel Pétert✡, a botrányosan viselkedő félzsidó "ügyvédet" mentő vitte el, miután ajvékolása szerint megütötték a bíróság előtt, és egyik foga letört. Szemtanúk szerint nem ütötték meg, szokása szerint ő viselkedett agresszívan.[1]

Január 13.
Több százan tüntettek Bayer Zsolt cikke ellen a Fidesz-székház előtt, köztük Gyurcsány Ferenc✡, akinek nyakában "Én is cigány vagyok" feliratú tábla csüngött, ahogy mások nyakában is. A tüntetést a szélsőbaloldali Demokratikus Koalíció szervezte, melyhez a Szolidaritás is csatlakozott. Horváth Aladár cigányvezető azt nyilatkozta, hogy akkor lenne igazán boldog, ha ez a tüntetés, a Parlament előtt lenne, hatalmas tömeg kíséretében, és ott lenne a Fidesz vezetése, és együtt skandálná a tömeg: ne féljetek cigányok, megjöttek a magyarok. Iványi Gábor✡ magyarellenes zsidó ,,metodista lelkész" a beszédében azt mondta, hogy Bayer Zsolt írása istenkáromlás volt. Ungár Klára✡ homoszexuális zsidó ex-képviselő is felszólalt a Jobbik ellen.

Január 15.
A zsidócsahos Csányi Sándor MLSZ-elnök elítéli az ún. rasszizmust, az Árpád-sávot, és a "zsidózó" szurkolókkal akarja kifizettetni a 200 milliós büntetést.

Január 17.
Megalakult a Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság a Parlamentben. A bizottság elnöke, az ugyancsak zsidó Lázár János✡ Miniszterelnökséget vezető államtitkár elmondta: a kormány azért hozta létre a testületet, mert "kiemelten fontosnak tartja a szembenézést és a bocsánatkérést, amely a kommunista diktatúra alatt elmaradt, az elmúlt huszonkét évben pedig felemásra sikerült".
Az emlékbizottság munkájában részt vesz többek között Balog Zoltán✡ miniszter, Boross Péter zsidógyanús volt miniszterelnök, az MTA elnöke, Feldmájer Péter✡, a cionista Mazsihisz elnöke, az USA, Izrael, a megszállt Németország és Ausztria nagykövete.
"Az elmúlt két évtized szabadsága lehetővé tette volna, hogy a kommunizmus hétköznapi hazugságait, piszkos alkuit és elhallgatásait felmondjuk, katarzist érjünk el a holokauszthoz való nemzeti viszony kérdésében is. Hogy nevén nevezzük a bűnt, hogy felkutassuk a bűnösöket, akik közt magyarok is voltak, és hogy megkövessük az áldozatokat" - fejtette ki az Lázár János✡, aki szerint "az áldozatok és a bűnösök leszármazottaiként tartozunk egymásnak, a közösségnek, a hazának."

Január 18.
Kardos Péter cionista rabbi szerint a magyar fasizmusnak egyszer s mindenkorra véget kell vetni. A rabbi a budapesti gettó felszabadulásának 68. évfordulóján megemlékezett a "felszabadítókra": számukra ők hozták el az életet, ezért "legyen áldás a mártírok és az érettünk elesett felszabadítók emlékén". Majd elmondott pár szokványos holokauszt-fantazmagóriát.

Január 21.
Két zsidó EP-képviselőnő (egyikük a Zsidó Képviselők Nemzetközi Tanácsának elnöke, Fiamma Nirenstein) megtámadta a magyar és görög nemzeti radikális párti képviselők akkreditációját, mondván, rasszisták, antiszemiták.

Január 24.
A Simon Wiesenthal Központ "Utolsó esély" elnevezésű nácivadász programjának honlapján közölt jelentést, melyben azt írják a nácivadászok, hogy az utóbbi időszak legnagyobb csalódást keltő ügye volt Képíró Sándor felmentéssel végződött pere. Felmentése "felettébb megkérdőjelezhető", és "legalább részben a magyarországi politikai légkörnek és a holokauszt helyi elkövetőinek elítélésére irányuló akarat hiányának tulajdonítható". A dokumentum a még keresett háborús bűnösök toplistáját is közli, első helyen Csatáry László áll, akit tavaly júliusban talált meg a brit Sun cionista bulvárlap Budapesten. A központ szerint Csatáry 1944 tavaszán a Magyar Királyi Rendőrség kassai parancsnokaként nagyban hozzájárult 15 700 zsidó Auschwitzba deportálásához. A haláltábort csak néhány százan élték túl, a túlélők "megbízható" beszámolói szerint Csatáry szadista ember volt. Az ötödik helyen Zentai Károly, azaz Zentai bácsi áll.

A párizsi legfelsőbb bíróság kötelezte a Twittert, hogy segítsen az "antiszemita bejegyzések" szerzőinek azonosításában, adja ki azok adatait a hatóságoknak.

Január 25.
Felszólította Tarlós István budapesti főpolgármestert Schmuck Andor✡, a Magyarországi Szociáldemokrata Párt elnöke és Horváth Csaba✡, az MSZP alelnöke, hogy a római Colosseum fényeinek lekapcsolásával egy időben Budapesten kapcsoltassa le a Parlament és a Hősök tere díszvilágítását is a Jobbik antiszemita megjegyzései elleni tiltakozásként.

David Ward liberális demokrata angol képviselő az ún. holokauszthoz hasonlította a palesztinok szenvedését, noha a palesztinüldözés nem kitaláció. A zsidók, élükön a hazugságpápa Elie Wiesellel✡ élénk tiltakozásba kezdtek, a tényeket közlő képviselő honlapjára horogkeresztet tettek fel.

Január 26.
Szanyi Tibor MSZP-s politikus szerint el kell takarítani a nemzet (!) politikai hulladékát (ez alatt a Jobbikot érti).

Január 27.
Az egyik idei holokauszt emléknapon lekapcsolták a Colosseumot sötétedés után megvilágító reflektorokat. Róma városa és a Római Zsidó Közösség így kíván tiltakozni a Jobbik antiszemita tettei és kijelentései (sic!) ellen. Riccardo Pacifici, a Római Zsidó Közösség elnöke kijelentette: "Ma egy európai ország az antiszemitizmus rémálmában él, a múltba, a harmincas évekbe való visszaugrással. Mi olasz és európai polgárok ezt nem tűrhetjük. Azt tudni, hogy Magyarországon barna ingben mennek a parlamentbe, az utcán masíroznak és egyedül arra gondolnak, hogy zsidókat vagy izraelieket listázzanak, merénylet az évtizedek alatt újraépített értékek ellen és elborzaszt bennünket."

A miniszterelnök, Orbán Viktor nyilatkozatot adott ki az ún. holokauszt emléknapja alkalmából. "Meggyőződésem, hogy Magyarország egy olyan ország, ahol soha többé nem fordulhat elő, hogy embereket származásuk, vallásuk miatt hátrány, megaláztatás érjen. Megvédjük az ország minden polgárát, és ebben nem ismerünk kompromisszumot. Nem tűrjük és elítéljük bármely kisebbség megbélyegzését, az antiszemitizmus minden megnyilvánulási formáját"

Áder János köztársasági elnök történelmi abszurditásokkal teli levelet írt a zsidósághoz az ún. holokauszt emléknapja alkalmából. A haláltáborokba hurcoltakra emlékezni egyet jelent szembenézni a ténnyel: közülünk is bárki ott lehetett volna az ártatlan áldozatok között. Azok között, akik olyanok voltak, mint mi, ma élők. Sikerre, boldogságra, szeretetre vágytak. Arra, hogy helytállhassanak az élet küzdelmeiben. Az ő elvesztésük egész Európa vesztesége

Kettészakadt a zsidópárt. 8 képviselő kilépett az LMP-ből, és megalapították a Párbeszéd Magyarországért Pártot. A szakadárok együtt akarnak működni a szocialistákkal, míg az LMP-ben maradtak nem, mivel az ellentmondana a parlamenti helyeket eredményező álságos stratégiának. A kilépettek ugyanakkor a parlamenti frakcióban akarnak maradni, hogy ne essenek el jelentős anyagi forrásoktól.

Január 28.
Izraelben döntöttek arról, hogy az országba érkező etiópiai zsidó bevándorlóknak a jövőben beleegyezésük nélkül nem adható be hosszú hatású fogamzásgátló injekció. Azaz mostanáig bevett gyakorlat volt ennek az ellenkezője. Sok etióp zsidónak azt hazudták, hogy csak védőoltást adnak be nekik, másokat megfenyegettek. Az etiópiai néger zsidókat a kevésbé színes zsidók természetesen keményen diszkriminálják.

Az izraeli hatóságok tömegoszlató akcióik során rendszeresen tudatosan okoznak életveszélyes sérüléseket a palesztinoknak, derül ki egy jelentésből. 2005 óta több mint 50 palesztin halt meg ilyen módon. A bűnösöket rendszerint felmentik a gyilkosságok után. Az izraeliek szokás szerint hazudoznak az ügyben.

Valószínűleg robbanás rongálta meg az iráni Fordo urániumdúsításra használt nukleáris fejlesztési létesítményét - mondták izraeli hírszerzési illetékesek a Timesnak. Irán tagadja a hírt.

Vizsgálatot indítanak egy konyári tanár ellen, mert az tényszerűen beszélt a cigányokról, akik büdösek, hangosak, bunkók, és csak az erőszakból értenek.

Január 29.
Izrael képviselői példátlan módon nem jelentek meg az ENSZ emberi jogi tanácsának ülésén, mely az emberi jogok betartását tárgyalta. [2]

Bocsánatot kért a The Sunday Times angol újság, amiért vérvádakra emlékeztető karikatúrát tett közzé (az izraeli miniszterelnök, Netanjahu palesztinokat falazott be a képen).

Az ún. cigány holokausztról is megemlékeztek az Európai Parlamentben.

Január 30.
Izrael egy részét átutalja a palesztin hatóságnak a vámokból és adókból származó jövedelmüknek. Izrael tavaly novemberben, a palesztin területek ENSZ-béli státusának magasabb szintre emelése után állította le a palesztinok pénzének átutalását, roppant demokratikus és kulturált módon.

Semjén Zsolt "magyar" miniszterelnök-helyettes négynapos látogatást tesz Izraelben, ellátogat a Jad Vasem holokausztközpont-színházba is.

Izrael a nemzetközi jogot megsértve lebombázott egy katonai fejlesztő központot Szíriában, két ember meghalt.

Január 31.
A Cigányügyi Egyeztető Tanács létrehozásáról döntött a kormány.

Közben a hónapban, mint minden hónapban, több idős embert raboltak ki és öltek meg a cigányok, többen kerültek életveszélyes állapotban kórházba. Szilveszterkor több cigány különös brutalitással majdnem halálra szúrkált két fiatalt Szigethalmon, majd össze-vissza hazudoztak, az áldozatokat vádolták, megfenyegették azok családtagjait. Bizonyos községekben egész házakat bontanak el a cigányok. Londonban szélsőséges, magukat rendfenntartónak nevező muszlim csoportok járják az utcákat és kötnek bele az emberekbe, a nőkbe. Mindez nem lenne lehetséges a túlliberalizmus zsidó média és tőke általi támogatása nélkül.
Február

Február 1.
Hat ismert ausztriai zsidó "értelmiségi" - köztük a Nobel-díjas írónő, Elfriede Jelinek✡ - levélben követeli a "magyar" kormánytól a kultúra szabadságát, miután egy-két színház élére nemzetibb igazgató került.

Február 5.
Szanyi Tibor✡ egy interjúban arra utalt, hogy az ellene tüntető erdélyi magyarokat anyanyelvükön, román nyelven (?) fogja köszönteni. Szerk: Milyen szép, hogy a zsidók internacionálisak.

Február 6.
Az Izraeli Tájékoztatási és Diaszpóra Minisztérium (!) elkészítette a 2012-es esztendőben világszerte végbement ,,antiszemita és Izrael-ellenes" eseményekről szóló beszámolót. A jelentés 35%-a Magyarországgal és a Jobbik egyre fokozódó antiszemitizmusával foglalkozik.

Egy izraeli nő autója alá parkolás közben mozgássérült jelet festettek fajtársai, majd elvontatták az autóját.[3]. Még egymással szemben sem képesek tisztességesen viselkedni.

Február 7.
Elbocsájtották azt a konyári tanárt, aki tényszerűen beszélt a cigány gyerekek viselkedéséről.

Február 8.
Klubjuk irodáit gyújtották fel a Beitar Jerusalem izraeli futballklub szurkolói. A rasszista szurkolók hetek óta tiltakoznak két megvásárolt muszlim játékos ellen.

"Társadalomellenes és az emberi méltóságot sérti a Jobbiknak az a felvetése, amely épp az általa gerjesztett előítéleteket meglovagolva javasol embertelen megoldásokat a társadalmi integráció szándékára hivatkozva" - írja a Balog Zoltán✡ vezette Emberi Erőforrások Minisztériuma pénteki közleményében. Ezt azután közölték, hogy Vona Gábor kijelentette, bentlakásos iskolákat nyitna a hátrányos helyzetű, többnyire cigány gyerekeknek. A minisztérium határozottan tiltakozik, és fellép minden gyűlöletbeszéd és gyűlöletkeltő magatartással szemben - írják. "Különösen, ha a támadás célpontjai ártatlan gyermekek" - tették hozzá, megjegyezve, hogy a "többségében cigány gyerekek" elleni felvetéssel a hangoskodó párt alulmúlja önmagát.

Miután Budapest XI. kerülete önkormányzata döntött a székely zászló szolidaritásból történő kitűzéséről, a zsidópárt képviselője azt javasolta, hogy a székely zászló ellen durván fellépő románok zászlóját is tűzze ki a XI. kerület.

Február 10.
Spiró György✡ és három hasonszőrű társa a vendége a Jeruzsálemi Nemzetközi Könyvvásárnak mint "magyar" résztvevő.

Nagy Britanniában a cionista rezsim a lakosok internet használatának figyelését tervezi [4]

Zsidók által felbérelt férfi felgyújtotta a dunaújvárosi Jobbik-irodát.[5]

A Spiegel német nyelvű zsidó lap Magyarországot hibáztatja a székelyzászló-botrányért, holott az egyértelműen a román területrablók sara, Magyarországnak ehhez semmi köze. Diplomáciai válság: Magyarország zászlóháborúba vonul Románia ellen [6]

Izraelben budapesti lakóparkokat hirdetnek, miközben a nemzetközi zsidóság szüntelenül és szemérmetlenül ajvékol a "magyarországi antiszemitizmus" miatt.

Február 11.
Megszűnik a zsidópárt parlamenti frakciója, a kilépők távozása miatt 12 alá csökkent az LMP-képviselők száma. A kilépők: Jávor Benedek, Szabó Tímea, Karácsony Gergely, Szabó Rebeka, Dorosz Dávid, Scheiring Gábor, Szilágyi Péter, Szilágyi László. A maradók: Schiffer András, Vágó Gábor, Ertsey Katalin, Osztolykán Ágnes (cigány), Szél Bernadett, Lengyel Szilvia, Mile Lajos (utóbbi kettő valószínűleg magyar).

A nemzeti radikális, feddhetetlen jellemű Novák Előd ellen folytatódik az eljárás, amiért tavaly az izraeli tömeggyilkosságok mellett tartott zsidó szimpátiatüntetésen "Gyermekgyilkosságok önvédelemből?" feliratú táblával jelent meg. Az őt letámadó, a táblát összetörő, agresszív, majd elmenekülő, gyáva zsidók csak figyelmeztetést kaptak. Az egyik hazug zsidó szerint Novák "úgy hadonászott a táblával, hogy attól tartott, megüti őt, ezért rongálta meg a táblát." Egy másik ügyben a hazaáruló Gyurcsány Ferencet paradicsommal megdobni próbáló magyar tüntető egyéves felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

A 200 atomtöltet felett rendelkező Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök megint rettegett egyet amerikai zsidó vezetőknek az esetleges majdani iráni atombomba miatt.

Február 12.
A kórházból kiugorva öngyilkosságot elkövető Kézdy György✡ temetésére készülve Székhelyi József✡, az Élősködők Menetének másik alapítója elmondta, bölcs döntés lenne úgy "megítélni", hogy a súlyos beteg Kézdy "nem öngyilkos lett, hanem egy gyilkos kéz kiragadta az ablakon", mivel csak így temetheti őt rabbi.

Február 13.
Izraelben bírói ítélet nélkül nyolc hónapon át a börtönben hermetikusan elzárva tartottak, majd valószínűleg meggyilkoltak egy Moszád-ügynököt, Ben Alont. Utóbb öngyilkossággal magyarázták az ügyet a zsidók, és erős cenzúrázásba kezdtek. Az X-fogolyként emlegetett Moszad-ügynök állítólag részt vett Mahmúd al-Mabhúh Hamasz-vezető botrányt keltő meggyilkolásában Dubaiban, majd beszámolt az ausztrál hatóságoknak a Moszad egyes akcióiról, ezért a bosszúszomjas zsidók szokásukhoz híven elrabolták és Izraelbe hurcolták, ahol Alon egy jól őrzött magánzárkában öngyilkos lett. Az izraeli vezetők az ügy elhallgatására kérték az izraeli médiát. [7]

Több mint tízezer agymosott, illetve zsidó, liberális és színes bevándorló tüntetett a drezdai bombaholokausztra emlékező németek ellen (!) Drezdában.

A Fidesz alaptörvény (Alkotmány) módosítása szerint a "véleménynyilvánítás szabadságának gyakorlása nem irányulhat a magyar nemzet, a nemzeti, etnikai, faji vagy vallási közösségek méltóságának a megsértésére". Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija a módosítást történelmi előrelépésnek tartja.

Botrányt okozott, hogy a zsidó LGT zenekar cenzúrázni kívánta a sajtót. A zsidók arra kérték az újságírókat, adják le a következő koncertjükön készült fényképeiket.

Február 14.
Katolikus kurvának nevezték és folyamatosan sértegették a lengyel nőitenisz-válogatott tagjait Izraelben a Fed-kupa soros mérkőzésén, melyen a zsidók természetesen vereséget szenvedtek. A mérkőzés utáni sajtótájékoztató rövid volt, a lengyel sportolók feszültek voltak, csupán három rövid választ adtak a kérdésekre. A rasszista zsidók igyekeznek eltussolni a skandalumot. [8]

Arabellenes feliratokat festettek egy történelmi múltú muzulmán temető sírjaira Nyugat-Jeruzsálemben, miután Dél-Diszjordániában a hatóságok több zsidó mobil lakhelyet eltávolítottak. A bűnöző telepesek megtorló akciókat szoktak ilyen események után végrehajtani, amibe beletartozik az "Ez az Ára" ("Árcédula"), "Mohamed halott" és hasonló feliratok felfestése.

Február 16.
Wallenberg-emléktáblát avatott Munkácson Németh Zsolt✡, a Fidesz zsidó államtitkára. Az államtitkár Wallenberg rendkívüli emberszeretetére (sic!), páratlan bátorságára és az emberek mentésében tanúsított találékonyságára emlékeztetett. Németh tragikusnak nevezte, hogy Kárpátaljáról és Munkácsról mintegy 100 ezer zsidót hurcoltak és pusztítottak el (sic!), s ezzel pótolhatatlan veszteség érte a vidéket és a várost.

Február 17.
Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök visszautasította az öngyilkos Moszad-ügynök ügyét érintő vádakat. "Biztonsági erőink fáradhatatlanul és szorgalmasan dolgoznak biztonságunk megteremtésén. Teljes a bizalmam mind bennük, mind jogrendünkben" "A hírszerzés és a biztonsági szervezetek, bár függetlenül, de törvényes felügyelet alatt működnek. A hírszerző és biztonsági akciók túlzott napvilágra kerülése veszélybe sodorhatja és olykor veszélybe is sodorja az állam biztonságát"

Február 19.
Az MSZP✡ március 9-ére Budapestre hívja a magyarellenes Victor Ponta román kormányfőt, épp az időtájt, amikor vezető román politikusok - köztük Ponta - magyar- és székelyzászlóellenes kijelentéseket tesznek.

Február 20.
A Mazsihisz felhívja a kormányt és a parlamentet, jogi eszközökkel akadályozzák meg, hogy Horthy Miklósról közterületet nevezzenek el, mivel a volt kormányzót "közvetlen felelősség terhel többszázezer magyarországi zsidó meggyilkolásáért, elpusztításáért".

Február 22.
4 milliárd forint közpénzből mobilgátat emelnek izraeli ingatlanberuházások védelmére a budapesti Római-parton.

Február 26.
Az amerikai kongresszus egyik bizottsága tanúként hallgatta meg Fellegi Tamás✡ fideszes zsidó politikust a magyarországi antiszemitizmus ügyében 'Antiszemitizmus: növekvő veszély minden hit számára' című meghallgatásán. Fellegi szerint a "a társadalom 10 százalékának támogatását élvező" Jobbik egy nyíltan antiszemita és cigányellenes párt. "Világos demarkációs vonal húzódik a Jobbik, illetve a jobbközép kormány és a többi fősodorbeli politikai párt között" - mondta. Az álnemzeti zsidó véleménye szerint aligha vitatható, hogy a jobbközéphez köthető egyes újságírók bizonyos írásai, így Bayer Zsolt "hírhedt kommentárjai ne lennének rasszistának ítélhetők".

Emellett gyanús körülmények között szívrohamot kapott egy palesztin fiatal egy izraeli börtönben. Egy EU-jelentés leszögezi, hogy a zsidók szándékosan provokálják a palesztinokat, módszeresen illegális telepeket építenek, hogy aláássák a békét és bekebelezzék egész Jeruzsálemet és minél több arab területet. Egy 9 éves angol kisfiú pedig öngyilkos lett (!), mert iskolájában a többségben lévő, zsidók által Angliába behozott és szaporított színes gyerekek folyamatosan fenyegették. A honi cigányterror folytatódik. [9]
Március

Március 1.
A szebb napokat látott Budapest Honvéd zsidó elnöke, a felvett nevű George F. Hemingway✡ egy meglehetősen primitív közleményt tett közzé, miután magyar hazafiak közismert tényeket írtak fel az egyik mosdóban többek közt a magyarellenes Simon Pereszről. Nektek, rasszista barbároknak pedig üzenjük, hogy jobban fogunk titeket figyelni, és minden erővel azon leszünk, hogy elkapjunk, és bebörtönözzünk titeket. Nem csak az összes stadionból akarunk titeket kitiltani, de a mi életünkből is.

Március 3.
A zsidó RTL Klub lejárató riportot készített Érpatakról, melynek jobbikos a polgármestere, és ahol rend uralkodik.

Március 5.
A cionista Föld S. Péter✡ gyűlölettel teli magyarellenes cikket írt, miután meglátott egy fiatal magyar lányt 'Auschwitz üdülőtábor' feliratú pólóban. Auschwitz üdülőtábor - ezt hirdeti a pólóján a lány, és ettől kezdve már nem is érdekel, hogy felnőttként mi lesz majd belőle. Jobb országokban az ilyen lányhoz odamegy valaki, ad neki két pofont, és elküldi az anyjába. Ha látjuk az utcán (...), menjünk oda hozzá, és adjunk neki két nagy pofont.

Oroszok zsidók németek címmel nyílt fotókiállítás a Külügyminisztériumban. 1992-től követhető nyomon, hogyan alakult a vasfüggöny leomlása után az egykori Szovjetunió tagországaiból Németországba települő elősködők élete. Németországba döbbenetes módon 200 ezer zsidó szivárgott vissza az utóbbi 20 évben, múltjuk bűneitől cseppet sem zavartatva.

Költségvetésének csökkenése ellenére az USA további anyagi támogatásáról biztosította Izraelt. A Vaskupola, a Nyíl és a Dávid Parittyája rakétaelhárító rendszereket is tovább finanszírozza a zsidók által irányított Egyesült Államok, noha az újonnan kinevezett védelmi miniszter, Chuck Hagel korábban Izrael-ellenes kijelentéseket tett. [10]

Március 7.
Mintegy hetven zsidók által vezetett és megvezetett fiatal tüntető mászott be a Fidesz székház udvarára, hogy az alkotmánymódosítás ellen tüntessen. Bár azt mondták, addig nem mennek el, amíg nem "hallgatják meg" őket, estére elhagyták a székház területét. A rendőrség nem verte szét a zsidókat.

Március 8.
A Simon Wiesenthal Központ két magas rangú vezetője Budapesten követelte a kormánytól a Jobbik, illetve annak EP-képviselői és Irán közötti kapcsolatok kivizsgálását.

Március 9.
Erdély Magyarországhoz való visszacsatolása teljes képtelenség - mondta Martonyi János✡ magyarországi cionista, bilderberges külügyminiszter a román Digi24 hírtelevízióban.

Izraelben elfogatóparancsokat adtak ki be nem vonult ultraortodox zsidók ellen. A lakosság 10%-át képező ultraortodox, az átlagnál is rasszistább zsidók különleges státuszt élveznek Izraelben, nem katonáskodnak, nem fizetnek adót, nem dolgoznak, egész nap a Tórát tanulmányozzák, mérhetetlenül szaporodnak és hátrányos megkülönböztetést alkalmaznak a nőkkel szemben.

Március 11.
Egy izraeli középiskolában listát vezettek a tanulókról, és sértő megjegyzéseket fűztek a tanárok a tanulók neveihez. A tanulók fekete pólóban, a róluk szóló megjegyzést magukra akasztva tüntettek az iskolában.

Március 12.
Az izraeli megszállók lelőttek egy palesztin aktivistát, aki társaival együtt kövekkel dobálta meg a betolakodó izraeli csapatokat Ciszjordániában. Az áldozat a hatodik idén ilyen körülmények között meghalt palesztin.

30 - többségében magyarellenes zsidó - közéleti személy írt levelet, melyben az összes ,,demokratikus" ellenzéki erő közös együtt ünneplésére szólítanak fel. (Utóbb az ünnepi események elmaradtak a hóviharok miatt.) Az aláírók közt található Heller Ágnes✡, Bitó László✡, Csepeli György✡, Vértes András✡, Vásárhelyi Mária✡, Ormos Mária✡, Radnóti Sándor✡. A zsidók és csahosaik hazugsága szerint az Orbán-kormány önkényuralmat (!) épített ki, tönkretette az országot, lebontotta a demokrácia épületét, és beavatkozik a polgárok életébe.

Március 13.
"Példa nélküli intenzitású a kapcsolattartás szintje a szlovák és a magyar fél között az utóbbi időszakban, ami azt mutatja, hogy a kétoldalú kapcsolatok új minőséget kaptak" - mondta a magyarellenes Martonyi János✡ zsidó külügyminiszter Pozsonyban a szlovákiai magyarellenes közhangulatban.

Március 14.
Szaniszló Ferenc, az Echo Tv műsorvezetője, kiváló magyar ember a nemzeti ünnep alkalmából megkapta a Táncsics-díjat, ezért tucatnyi magyarellenes zsidó újságíró - miután elképesztő módon ők is megkapták már - visszaadta Táncsics-díját. A nevek közt szerepel a szélsőségesen magyarellenes Bolgár György✡, Németh Péter✡, Horváth Zoltán✡, Révész Sándor✡, Vince Mátyás✡, Tamás Ervin✡, Hardy Mihály✡, Rangos Katalin✡, Nej György✡, valamennyien zsidók, legtöbbjük országosan hírhedt magyarellenességéről. Balog Zoltán✡ zsidó miniszter elmondta: nem tudott Szaniszló felvilágosító, szókimondó munkásságáról, és ha tehetné, visszavonná a döntést. Szaniszló nyíltan beszél a cigánybűnözésről és a zsidó, szabadkőműves világösszeesküvésről.[11]

"Zsidók! Az egyetem a miénk, nem a tiétek! Üdvözlettel: a magyar hallgatók..." feliratú matricákat helyeztek el az ELTE BTK folyósóján, két tanári iroda (többek közt Heller Ágnes✡, György Péter✡) névtábláján. Az eset természetesen kiváltotta a zsidók jajgatását.

Tiltakozik a Balog Zoltán✡ zsidó lelkész-miniszter által vezetett Emberi Erőforrások Minisztériuma "a hatvani romákat ért incidens ügyében", miután - valószínűleg megszokott módon maguk a cigányok - horogkereszteket festettek nemsokára felszámolt házaikra.

Március 17.
Miután egy húszéves görög futballista, Jorgosz Kacidisz a gólja után karlendítéssel üdvözölte a szurkolókat, a ,,görög" labdarúgó szövetség örökre eltiltotta a válogatottól a korosztályos válogatott focistát.

Március 18.
Az izraeli nagykövet is felszólította a magyar kormányt, hogy vonja vissza Szaniszló Ferenc Táncsics-díját. "Sajnálatos, hogy ezt a díjat egy olyan újságírónak ítélték oda, aki nyíltan antiszemita, Izrael-ellenes összeesküvés-elméleteket terjeszt, s azt hirdeti, hogy 'Izraelből űzzék ki a zsidó állampolgárokat', s Izraelt terrorista államnak minősíti. Ez az újságíró Izraelt tekinti 'minden gonoszság forrásának a világban', s nyíltan megkérdőjelezi a zsidó állam létezésének legitimitását.
Ez az újságíró ugyanazt a terminológiát használja, ugyanazokat az elveket hirdeti, mint a Hamász szélsőséges terrorszervezet, Ahmadinezsád iráni elnök, mindkettőjükhöz hasonlóan Izrael Állam lerombolását kívánja. (...)Elméletei nem kaphatnak helyet egy olyan szabad és demokratikus társadalomban, mint Magyarországé."
Az amerikai nagykövet is kifejezte rosszallását az ügyben, ahogy az amerikai zsidórasszista Rágalmazásellenes Liga zsidóbűnöző vezetője, Abraham Foxman is tiltakozott Szaniszló kitüntetése ellen.

Március 19.
Balog Zoltán✡ miniszter gerinctelen módon közleményben kérte Szaniszló Ferencet, hogy adja vissza a Táncsics-díját. "A döntés meghozatalát követően értesültem azokról, az elmúlt években tett kijelentéseiről, melyekkel nem tudok azonosulni, mert szemben állnak az általam és a Kormány által képviselt értékekkel. (...)Rossz döntésemet a nyilvánosság előtt is rögtön beláttam. Más eszközöm nem lévén, ezúton kérem arra, szíveskedjen visszaadni az Önnek általam, tévedésből megítélt Táncsics-díjat. Bízom bölcs döntésében"
Szaniszló pár nappal később visszaadta a díjat Magyarország megóvása érdekében. A további két, nemzeti radikális oldalhoz köthető kitüntetett esetében érdekes módon a világzsidóság már messze nem ajvékolt annyit.

Március 20.
Kirúgták a New York-i tűzoltóparancsnok fiát a tűzoltóságtól, mert az antiszemita megjegyzéseket tett az egyik közösségi oldalon. (Többek közt azt, hogy ,,legalább annyira szeretem a zsidókat, mint Hitler".) New York zsidó polgármestere is elítélte a 23 éves fiatalt.

Március 21.
Kiderült: a zsidók vezényelte megszálló amerikaiak kínzókamra-hálózatot hoztak létre iraki börtönökben, ahova tetszésük szerint hurcoltak és kínoztak meg irakiakat. [12]

Mesterházy Attila✡, az MSZP elnöke a rasszizmus világnapja alkalmából az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében szokásos gondolatait megfogalmazva kelt ki a "rasszizmus" ellen. "Nap mint nap sérül a joga több százezer honfitársunknak a származása miatt. (...)A rasszizmus ott van a turulban, az árpádsávos zászlóban, ami mind a szélsőjobb szimbóluma."

Barack Obama amerikai fekete elnök első hivatalos útja egyenesen a terrorállamba, Izraelbe vezetett, ahol biztosította gazdáit, hogy kiáll a további zsidó világterror mellett.

Állandó klubot nyitott az Élet Menete Alapítvány a fővárosi XIII. kerületi Ipoly utcában. A megnyitón részt vett a zsidóbarát amerikai nagykövet.

Március 22.
Az izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu 3 év után az oda látogató amerikai elnök nyomására, az utolsó pillanatban, amikor az amerikai elnök már a repülőtéren volt, telefonon bocsánatot kért a török miniszterelnöktől a Mavi Marmara hajón utazó 9 civil segélyszállító 2010-es meggyilkolásáért, és a kártérítést is kilátásba helyezte.

Március 23.
A Mazsihisz a zsidó arroganciáról és erkölcsről tanúskodó nyílt levelében a nemrég bezárt Sirály Klub ideiglenes megnyitására, azaz törvénytelenségre kérte Tarlós István zsidóbérenc főpolgármestert, hogy a zsidók "nyugodtan ünnepelhessék" a pészachot. "Nem tudunk elképzelni olyan okot, bármennyire törvényes és ésszerű, amely megakadályozhatná, hogy Budapesten egy közösség megünnepelhesse a szabadulás ünnepét" "Tudjuk, hogy a jogszabályok, a szerződések betartása mindenkire kötelező, de a közös erkölcsi és vallási elveink szükségessé teszik a méltányosság gyakorlását." A Sirályt azért zárták be, mert a zsidók egyszerűen nem fizettek bérleti díjat. Tarlós elképesztő módon eleget tett gazdái kérésének, a zsidókat nyíltan a törvény fölé helyezve.

Március 29.
Oszták és német zsidó értelmiségiek (többek közt a hírhedt, Nobel-díjas Elfriede Jelinek✡) Magyarország elleni lázadásra szólítják fel az európai és magyarországi értelmiségieket. Szítsatok lázadást! Igen, igen. Vannak felhívások és cikkek, tiltakozó határozatok és levelek, pódiumviták és dokumentumfilmek Magyarország módszeres fasizálódásáról és az ellen, de idáig minden akció hiábavalónak bizonyult. A demokratikus polgári társadalom megszokott tiltakozási formáival már nem lehet semmit sem elérni Magyarországon, illetve Magyarország ellen. (...) Összeurópai hálózat keretében az eddiginél hatásosabb sajtókeretekben kell fellépni és korszerű módon fel kell szabadítani Magyarországot.

Március 31.
Gerendás Péter✡ zsidó zenész, Gerendás Iván ÁVH-s tiszt fia bejelentette emigrálását részben politikai (a magyar közélet ,,fasizálódása"), részben anyagi okok miatt. Üzenetében minden gój felelős gondjaiért, csak ő nem. Ugyanakkor az ÁVH-s ivadék bűnbakképzésről hazudozik a zsidóellenesség kapcsán. Az egyik ok a hazánkban tapasztalható fasizálódás. (...)A mocskos zsidózás, a nácik szerecsenmosdatása, a politika kufárkodása az emberek létező előitéleteivel, a már szinte természetes hétköznapi terminológiává lett bizonyos »zsidó háttéruralomról, zsidó bankárokról« szóló hazugságok, összeesküvéselméletek és ezzel egyidejüleg a jól bevált bűnbakképzés általánossá válása, a folyamatos cigányozás, buzizás miatt régóta fontolgattam a távozást. (...)Ez az ország élhetetlenné vált. Értéktelenné vált az érték. Felment az ára a selejtnek. (...)A zeneiskolában (ahol zenével elenyészően keveset foglalkoznak) lelkipásztori jellemzést kérnek, és választanunk kell, hogy hittanra járunk, vagy etikára, amivel alaposan körül tudják rajzolni, mindenki identitását. (...)Ennyi idős korában apám már vágta a centiket a nyugdíjhoz.
Április

Április 2.
Több vezető német politikus, köztük Joachim Gauck szövetségi elnök és Norbert Lammert, a Bundestag elnöke is gratulált Konrád Györgynek✡ 80. születésnapja alkalmából.

Martonyi János✡ cionista külügyminiszter már megint bejelentette, hogy a magyaroknak nincsenek területi követeléseik a szomszédos országokkal szemben. "A magyarság túlnyomó többsége tudomásul vette a területek elvesztését. Nem mindenki, de az anyaországban, a szomszédos államokban a magyarság túlnyomó többsége, beleértve a politikai elitet, döntően tudomásul vette. Magyarországon ma senki nem akar területi változást, nincsenek területi igényeink. Ezt elmondjuk százszor, mégis megkapjuk a vádakat, hogy vannak. De nincsenek." [13]

Miután aláírt a fasiszta érzelmeiről és karlendítéseiről ismert olasz edző, Paolo Di Canio az angol Sunderland csapatához, nagy zsidó ajvékolás kezdődött a brit sajtóban, David Miliband✡ volt külügyminiszter pedig lemondott a Sunderland alelnöki tisztségéről.

Április 7.
Előző nap az egyik zsidó firkász még beszariak felvonulásának nevezte, ma már a Mazsihisz követeli (!) a kormánytól a Nemzeti Érzelmű Motorosok szokásos tavaszköszöntő, II. Adj gázt! elnevezésű, az az Élősködők Menete napjára eső felvonulásának betiltását. A Mazsihisz szerint az Adj gázt! cím "félreérthetetlenül utal az Auschwitzban mérgesgázzal meggyilkolt több mint négyszázezer honfitársunk kínhalálára, s egyben felhívást jelent a rémtettek megismétlésére". A kormánypártiak szörnyűlködnek, a leszbikus zsidó Ungár Klára✡ vezette SZEMA azt kéri, "a rendőrség vezetősége kövesse meg a méltóságukban megsértett, fájdalmukból cinikusan gúnyt űzött zsidó közösség tagjait".

Április 8.
Orbán Viktor utasította a belügyminisztert, ne engedélyezze a motorosok rendezvényét, és egyáltalán, ne engedélyezzen semmilyen rendezvényt, ami sértheti a zsidó felvonulók emberi méltóságát (sic).

Az Amnesty International magyar képviselete az Európai Bizottsághoz fordult annak érdekében, hogy a testület "lépjen fel a romákat sújtó rasszista diszkriminációval szemben".

Megszólaltak a szirénák, leállt az élet, helyi idő szerint tíz órakor vigyázzba álltak az emberek Izraelben, ugyanis "a holokauszt hatmillió zsidó áldozatára" emlékeztek, a holokauszt nemzetközi emléknapján, mely Izrael egyik legfontosabb nemzeti ünnepe, ami kivételesen a zsidók indokolt üldözéséhez, majd a zsidók megmeneküléséhez és harácsolásához köthető.

Az Európai Parlament állampolgári jogokkal, bel- és igazságügyekkel foglalkozó bizottsága ülésén Göncz Kinga✡ EP-képviselő sérelmezte, hogy az alaptörvény a magyar nemzet méltóságának megsértését is szankcionálhatóvá teszi.

Április 9.
A portugál parlament pénteken törvényt fogadott el arról, hogy megszerezhessék az állampolgárságot azoknak a zsidóknak a leszármazottai, akiket a XV. század végén űztek ki az országból.

A Simon Wiesenthal Központ Krzysztof Jasiewicz lengyel történész kirúgását és szellemi száműzését követelte kijelentései miatt. A történész szerint a zsidókat minden más európai etnikummal szemben vak gyűlölet és bosszúvágy fűti. A történész védelmébe vette az 1941-es jedwabnei pogromot, mivel a falusiak féltek zsidó "polgártársaiktól", és úgy gondolták, hogy a következő nemzedékek majd hálásak lesznek nekik tettükért. Kimondta, hogy a zsidók a holokausztot több nemzedéken át maguknak dolgozták ki, és semmiféle tanulságot nem vontak le belőle.

Április 11.
Lázár János✡ prominens Fidesz képviselő beperelt egy hírportált, mert szerinte a kommentelők megsértették az ,,emberi méltóságát".

Lemondott Gilles Bernheim✡ franciaországi főrabbi, miután kiderült, hogy plagizált. A főrabbi jogtalanul használta filozófiaprofesszori címét is.

Április 15.
Az MSZP határozati javaslatot nyújtott be a parlamentnek, kezdeményezve: a kormány készítsen országos programot arra, hogy minden, a közoktatásban tanuló magyar fiatal legalább egyszer, az állam támogatásával eljusson az auschwitz-birkenaui "haláltábor" helyén létrehozott emlékhelyre és múzeumba.

Április 16.
Dániel Péter✡ botrányzsidó végre Izraelbe alijázott.

Lezajlott a "holokauszt magyarországi áldozatainak" emléknapja, melynek kapcsán országszerte ünnepségeket rendeztek még az iskolákban is, súlyosan károsítva a tanulók történelmi tudását és erkölcsi fejlődését.

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes elhelyezte az emlékezés köveit, és mécsest gyújtott a Cipők a Duna-parton elnevezésű emlékműnél Pokorni Zoltánnal✡. Nemcsak a holokauszt áldozataira emlékezünk az emléknapon, nemcsak azokra, akiket akkor elveszítettünk, hanem azokra is, akik a vészkorszak idején történtek miatt nem születhettek meg - mondta Navracsics, aki szerint "a holokauszt miatt ma több nemzedéknyi kiváló ember, tehetség hiányzik a magyar nemzetből".

Április 17.
Az Európai Parlamentben vitáztak Magyarországról, azt egy fasiszta diktatúrába hajló országként bemutatva, és kilátásba helyezték szavazati jogának felfüggesztését. A kormányt annak zsidó képviselői próbálták védeni.

A kormány 2014. november 9-ét Radnóti Miklós-emléknappá nyilvánítja, ezzel tisztelegve a marxista, kommunista, antifasiszta zsidó "költő" előtt. A 70 éves évforduló alkalmával a kormány példátlan holokausztozásra készül 2014-ben.

Április 18.
Szegedi Csanád✡ volt nemzeti radikális, zsidó politikus beperelte Novák Elődöt és 5 millió forint kártérítést plusz a kamatokat követeli egykori párttársától. Továbbá beperelte Gyüre Csabát és Egyed Zsoltot, mivel azok kimondták, hogy a zsidó politikus EU-s pénzekkel akart megvesztegetni valakit, hogy elhallgassa zsidó származását. Továbbá Lenhardt Balázs parlamenti képviselőt is, aki korábban kijelentette, árulónak, politikusbűnözőnek, befolyással üzérkedőnek és politikai halottnak tartja Szegedit. Feljelentette a Jobbik pártlapját, a Barikádot is, amelyet korábban éppen az ő cége adott ki.

Április 20.
Orbán Viktor ismét utasította a belügyminisztert, hogy ne engedélyezze a Nemzeti Érzelmű Motorosok megváltoztatott útvonalú és nevű szokásos tavaszköszöntő felvonulását. A rendezvényt teljesen törvénytelenül tiltotta be a rendőrség, a hagyományos zsidó jogot ad hoc módon a római jog fölé helyezve.

A rendőrség Pécsett intézkedett (!) Hitler születésnapján a Pax Hungarica Mozgalom Adolf Hitler emlékére meghirdetett túrájának szervezőivel és résztvevőivel szemben, mind a 18 embert, köztük 4 kiskorút bevittek a rendőrségre.

A tehetségtelen, szélhámos és tolvaj Kertész Imre✡ Nobel-díjas írót Pécsen kezelik Parkinson-kórral, noha gyűlöli Magyarországot és Berlinben él.

Április 21.
Lezajlott a 11. Élősködők (hivatalosan: Élet) Menete fülledt zsidó vonulás Budapesten. Egy magyartól, aki a zsidó bűnözők ellen egy Petőfi-idézettel (,,Foglalod a kurvanyádat, de nem ám a mi hazánkat"), Simon Peresz izraeli elnök országhódító kijelentésére emlékeztetve tüntetett, a zsidó "megemlékezők" elvették a molinóját és a rendőrség elvitte.

Április 23.
Hagyó Miklós✡ egykori főpolgármester-helyettes, bűnöző pert nyert Strassburgban, és 4 millió forint kártérítést ítéltek neki, mert a magyar hatóságok jogsértéseket követtek el ellene.

Április 24.
Angela Merkel német kancellárnak átadták a brüsszeli zsinagógában az "Antiszemitizmus-ellenes díjat". Az Európai Rabbik Kongresszusa többi között a németországi zsidó közösséggel ápolt baráti viszonya és a körülmetélés betiltása ellen kifejtett erőfeszítései miatt részesítette elismerésben Merkel kancellárt.

A cionista ATV-beli zsidókat az NMHH elmarasztaló ítéletük beolvasására kötelezte, mivel az ATV - a többi zsidó (kereskedelmi) tv-hez hasonlóan - mindent megtesz a nemzeti párt, a Jobbik elhallgatásáért.

Április 25.
Jehuda Vejnstejn✡, Izrael főállamügyésze szerint jogilag megengedett a turisták emailfiókjának átvizsgálása a repülőtéren és beutazásuk megtagadása, ha ezt nem engedélyezik. A zsidó szerint "a nem izraeli állampolgároknak nincs eredendő joguk az országba való belépésre (sic), ügyükben az illetékes hatóságok döntenek. Ezek a hatóságok természetesen figyelembe veszik az államnak és lakosságának a biztonságát".

Április 28.
A cionista Raoul Wallenberg Egyesület soros elnökének, Orosz Ferencnek behúztak egyet a hétvégi FTC-Videoton mérkőzés alatt. A zsidó szerint néhány szurkoló Mussolinit éltető szólamokat, illetve ,,sieg heil"-t kiabált, mire Orosz rájuk szólt, hogy hagyják abba. Oroszt erre zsidó kommunistának nevezték. A meccs végén távozóban két férfi az útjába állt, majd egyikük azt mondta, ,,csak azért is sieg heil", majd másikuk megütötte. Orosznak eltört az orra, szerinte ún. gyűlölet-bűncselekmény érte. Martonyi zsidó ,,külügyminiszter" és a belügyminiszter is sajnálatát fejezte ki az eset miatt.

Április 29.
A rendőrség a zsidóbérenc ex-liberálbolsevik, most éppen áljobboldali autokrata, Orbán Viktor miniszterelnök parancsára betiltotta a május 4-ére, a Zsidó Világkongresszus budapesti megnyitójára tervezett anticionista rendezvényt, melyen jobbikosok és mások emlékeztek volna meg a (judeo)kommunizmus és a cionizmus áldozatairól. Orbán Viktor utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy akadályozzon meg minden olyan tüntetést, szervezkedést, amely ,,sérthetné a Zsidó Világkongresszus budapesti tanácskozására látogató vendégek és a magyarországi zsidó közösség emberi méltóságát".

Április 30.
Egy palesztin lakos, akit évekig börtönben tartottak a zsidók kődobálásért (!), megölt egy zsidó telepest Izraelben. Az eset után a rasszista zsidó telepesek pusztítani kezdtek, palesztin ültetvényeket, épületeket gyújtottak fel.
Május

Május 2
Ötszáz Marx Károly-figurát állítottak fel a németországi Trierben egy nagy szabadtéri installáció keretében. Az installáció felavatásán jelen volt a Baloldal nevű párt hírhedt kommunista felmenőkkel rendelkező frakcióvezetője, Gregor Gysi✡. Ugyanakkor betiltották a Derrick c. népszerű sorozatot, mivel a címszereplőről kiderült, hogy a Waffen SS tagja volt.

Az izraeli kneszet elfogadott egy új törvényjavaslatot, amely megakadályozza, hogy "ellenséges országok" polgárai beperelhessék Izraelt a zsidó állam bíróságain.

Az orosz külügyminiszter Zoltai Gusztáv✡ Mazsihisz-vezető társaságában koszorút helyezett el a Dohány utcai zsinagóga melletti "Hősök kertjében" a budapesti gettót "felszabadító" szovjet hadsereg emléktáblájánál.

Május 3.
A nyíltan magyarellenes "jobboldali" Orbán Viktor miniszterelnök arra utasította Pintér Sándor maffiagyanús belügyminisztert, hogy "minden törvényes eszközt használjon fel" a szombatra, Budapestre tervezett, "alkotmányellenes anticionista rendezvény" megakadályozására.

Orbán Viktor az izraeli Jediót Ahronót c. izraeli lapnak elmondta, Magyarországon élnek zsidó családok, akik túlélték a holokausztot és olyan magyarok, akik kollaboráltak a nácikkal. "Ha meg akarjuk védeni a demokráciát, akkor elszántnak kell lennünk a Jobbikkal szemben" - mondta. Majd azzal büszkélkedett, hogy a vidéket sújtó cigányterror és gyilkosságok ellen fellépő Magyar Gárdát betiltotta. Orbán azt mondta a zsidókról: "Nincs semmilyen szándékuk bántani bennünket". "Azt magyarázom az embereknek, hogy nekünk tilos a zsidókra, mint veszélyre tekintenünk, inkább tekintsünk rájuk, mint Isten ajándékára."

Martonyi János✡ cionista-kommunista külügyminiszter Budapesten fogadta a washingtoni Holokauszt Emlékmúzeum két vezetőjét. A találkozón Martonyi János "a fiatalok toleranciára nevelésének kiemelkedő jelentőségét hangsúlyozta, és rámutatott az antiszemitizmus és mindennemű intoleráns jelenséggel szembeni fellépés és az erre történő nevelés szükségességére".

Május 4.
A Budapest Honvéd futballklub a Pápa elleni bajnoki idejére lezárta a Bozsik Stadion úgynevezett Kispest-szektorát a hazai szurkolók rasszista megnyilvánulásai miatt.

A mégis engedélyezett jobbikos Anticionista és antikommunista tüntetésen több száz rendőr volt jelen, 35 embert igazoltattak. MSZP-s✡ politikusok (Szanyi Tibor✡, Lendvai Ildikó✡, Steiner Pál✡, stb.) tiltakozásul flashmobot tartottak a helyszínen. A zsidók szerintük a magyarságot büszkeséggel eltöltő zsidó személyek képeit ábrázoló táblákat lóbáltak, olyanokét, mint a kommunista-hazaáruló Radnóti Miklósét vagy az intrikus, az atombombáért felelős Teller Edéét✡.

Május 5.
Elkezdődött a háromnapos Zsidó Világkongresszus (World Jewish Congress), az év egyik legnagyobb zsidó provokációja. Rengeteg volt a Moszad- és más zsidó ügynök, illetve rendőr, akik a világ 100 országát képviselő zsidókat védték. A rendezvényen felszólalt a zsidóbérenc Orbán Viktor miniszterelnök is:
Shalom.(...) Megtört szívvel hajtunk fejet az áldozatok emléke előtt. Ugyanakkor hálát adunk Istennek, hogy a náci és nyilas pusztítás ellenére nálunk autentikus zsidó közösség maradhatott életben (...) ezzel egész Magyarországot gazdagabbá tette.(...) az antiszemitizmus elfogadhatatlan és eltűrhetetlen.(...)Az antiszemitizmus az az állapot, amikor az emberben a gonosz veszi át az uralmat (...)A mai magyar kereszténydemokrata kormánypolitika erkölcsi kötelességének tartotta, hogy bevezesse a holokauszt áldozatainak emléknapját az iskolákban. Erkölcsi kötelességének tekintette, hogy megalapítsa a Holokauszt Emlékközpontot. Erkölcsi kötelességének tekintette, hogy állva és fejet hajtva meghallgassa a kaddist abban a parlamenti teremben, ahol korábban a zsidótörvényeket elfogadták. Erkölcsi kötelességének tekintette, hogy emlékévet szervezzen Raoul Wallenberg tiszteletére. Erkölcsi kötelességének tekintette, hogy betiltsa a félkatonai szervezetek működését. Erkölcsi kötelességének tekintette, hogy létrehozza a Holokauszt 2014 Emlékbizottságot. Erkölcsi kötelességének tekintette, hogy betiltsa a diktatúra szimbólumait. S erkölcsi kötelességének tekintette és tekinti, hogy zéró toleranciát hirdessen az antiszemitizmussal szemben.

Izrael törvénytelen légicsapásokat hajtott végre a polgárháborús Szíria területén, szerinte a - nem terrorszervezet - Hezbollahnak történő fegyverszállítást akadályozta meg. Legalább 50 szír katona meghalt. Izrael jelezte, nem kívánja növelni a feszültséget a két ország között... A szíriai kormány hadüzenetként értelmezte a tömeggyilkosságot.

Áder János köztársasági elnök Mathausenben szórt hamut a fejére, többek között az antiszemitizmust és a nemzetiszocializmust embertelenségnek nevezve.

Május 6.
Tel-Aviv hivatalos levélben kérte a Google vezetőjét, "gondolják újra" azt a döntésüket, hogy keresőjük helyi főoldalán kiírják a Palesztina nevet.

Május 7.
A Zsidó Világkongresszus betiltaná a Jobbikot, a görög Arany Hajnalt és a Német Nemzeti-demokrata Pártot, mivel azok veszélyt jelentenek a zsidó élősködésre.

A Mazsihisz elnöke, Feldmájer Péter✡ a Jobbik betiltását szeretné.

Orbán Viktor miniszterelnök szerint a magyarokat agyonverő, civilizáció előtti cigányság nem probléma, hanem rejtett erőforrás.

Május 8.
A Budapesten megrendezett Zsidó Világkongresszuson az egyik amerikai zsidó képviselőnő egy zsidó tv-nek nyilatkozva Magyarország elpusztítását helyezte kilátásba, ha nem csökken az antiszemitizmus (noha van sok antiszemitább ország is Magyarországnál):
"Mára már újjászületett Izrael Állam és a zsidó közösség, és én azt szeretném hallani, hogy a miniszterelnök közli a világ zsidóságával, hogy nem fogja megengedni az antiszemitizmus újjáéledését ebben az országban. Magyarországot egyszer már elpusztították, nem kellene erre sor kerüljön még egyszer." [14]

Ausztriában megünnepelték az ország 2. világháborús vereségének napját és a szovjet zsidók általi terrort.

Stephen Hawking fizikus bojkottálja a tömeggyilkos Simon Peresz✡ megünneplését, ezért nem megy el az ünnepségre. A zsidók gyalázzák a teljesen lebénult, hozzájuk képest hatalmas szellemi fölénnyel és közmegbecsüléssel rendelkező fizikust, és azt tanácsolják, húzza ki a hanggenerátorát.

Május 9.
Letöltendőre változtatták egy magyar férfi 3 éves felfüggesztett börtönbüntetését, két társát pedig két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték gyorsított eljárásban (egyikük a bírósági eljárás miatt az érettségijét is lekéste), mert a Zsidó Világkongresszus tagjait szidalmazták, majd állítólag meg akarták támadni, mikor a "magyar" rendőrök előkerültek. Volt karlendítés, heilhitlerezés, és egy "Shalom, shalom, a zsidókat kivasalom!"-féle mondóka is. [15]

Izraelben leköpik és a busz hátsó részébe kényszerítik a nőket egyes ultraortodox csoportok, és kislányokat is zaklatnak, ha túl lenge az öltözékük.

Különféle baloldali pártok tagjai együtt emlékezve ünnepelték a 2. világháború végének napját, Magyarország vereségét és megszállását a Duna-parti zsidó "cipőknél", a magyar (!) neonácizmustól rettegve.

2-4 évre ítélte a bíróság a Sajóbábonyban magyarok autójára fejszével támadó cigányokat, a TASZ és egyéb "jogvédő" zsidó szervezetek rosszallásukat fejezték ki, mondván, a gyűlölet-bűncselekmények büntetése éppen a hátrányos helyzetű kisebbségek védelmére szolgál, nem pedig ellenük (!).

Május 10.
Ovádjá Joszéf izraeli rabbi fölhívására több ezer földühödött ortodox zsidó támadta a Siratófalnál imádkozó nőket, és emberi ürülékkel teli nejlonzacskókkal dobálják őket. A Siratófal Asszonyai nevű mozgalom tagjai már évek óta küzdenek azért, hogy a férfiakkal egyenlő jogosultsággal imádkozhassanak a Siratófal előtt és más, a zsidók által szentnek tartott helyeken.

A zsidók kifogásolják, hogy Magyarország még nem tett önkéntes felajánlást az auschwitzi munkatábor gondozására. "Egy ország viszont semmilyen felajánlást nem tett. Ez az ország húzza az időt, kifogásokat talál, miközben első helyen érintett: Magyarország (...) Saját tragédiáról van szó Magyarország számára. Szimbolikus szempontból Auschwitz a világon a legnagyobb magyar temetőt jelenti." A ,,magyar" kormány másnap megtette a felajánlást.

Május 12.
Botrányos körülmények között váltották le Feldmájer Pétert, a Mazsihisz cionista elnökét. A kongresszuson egymásnak estek a zsidók, az elnök fia többeket megfenyegetett, de a többi zsidó sem tagadta meg önmagát. [16]

Május 18.
Egy videó látott napvilágot, melyen az izraeli hadsereg egyik tagja pénzért a másik fejére ürített. Az ,,áldozat" aztán az erről szóló videót pénzért árulta.

Május 20.
A nagyváradi ügyészség pedofília és gyermekkereskedelem gyanúja miatt vádat emelt az ASPECA nemzetközi gyermekvédelmi szervezet alapítója, Charles Fejtő✡ (Fejtő Ferenc fia) ellen. A vád szerint Fejtő megvásárolt egy 14 éves cigány lányt, bántalmazta, szexuális kapcsolatot létesített vele, és arra kényszerítette, hogy szexuális orgiában vegyen részt vele és barátaival. Fejtőt 2003-ban a francia igazságszolgáltatás már egyszer két év felfüggesztett börtönre ítélte, mert szexuálisan zaklatott két 15 éves kambodzsai lányt, akiket korábban ,,megmentett".

Az izraeli Beér-Sevában két banki dolgozót és két ügyfelet gyilkolt meg, majd végzett önmagával is egy tartalékos izraeli katonatiszt, miután fedezet híján nem kapott kölcsönt.

Május 21.
Joe Biden amerikai alelnök egy rendezvényen alábbiakat mondta:
"A médiában dolgozó zsidóknak kiemelt szerepük van abban, hogy Amerikában lehetővé vált a melegházasság"
"Lefogadom, hogy a Hollywoodban, valamint a közösségi médiában történt változások 85 százaléka az iparágban dolgozó zsidó vezetőknek tudható be"
Jonathan Chait újságíró szerint az alelnök felszólalást az "antiszemiták" "szóról szóra idézik" majd, mint bizonyítékot a zsidó összeesküvésre. [17]

Május 22.
A magyar kormány nem demokratikus, Magyarország pedig már csak papíron demokrácia - mondta Mesterházy Attila✡, az MSZP elnöke a németországi Lipcsében. Kifejtette: a Fidesz-kormány ,,nem demokratikus, nagyon populista és nagyon nacionalista". Magyarország ,,parlamentáris diktatúra" lett, ahol a demokrácia már csak papíron létezik - mondta.

Május 23.
Zsidó sivítozást okoztak Gaudi-Nagy Tamás szókimondó parlamenti szavai, amikor azt mondta, hogy az auschwitzi emlékhely kialakítása kapcsán sok kritika elhangzott már, hogy vajon az ott bemutatott események teljes mértékben összhangban vannak-e a történelmi tényekkel. A Mazsihisz jogi intézkedést követel a házelnöktől, a Demokratikus Koalíció✡ feljelentette Gaudit a holokauszt relativizálása miatt. Rogán Antal✡, a Fidesz cionista frakcióvezetője közleményt adott ki: "Senkinek nincs joga megkérdőjeleznie a holokauszt tényét, milliók szenvedését és halálát"

Steiner Pál✡, az MSZP zsidó politikusa emberbőrből készült lámpaernyőkről hazudozott az országgyűlésben. [18]

Május 24.
Angela Merkel német kancellár a brüsszeli nagy zsinagógában vette át az Európai Rabbik Konferenciájának díját antiszemitizmus elleni harcáért és a körülmetélés zsidó szokásának engedélyezéséért.

Ronald S. Lauder✡, a Zsidó Világkongresszus cionista elnöke megdöbbenésének adott hangot, hogy a fővárosi önkormányzat utcát kíván elnevezni Tormay Cécile "nacionalista" és "nyíltan antiszemita" írónőről. Lauder szerint ez a döntés kérdésessé teszi Orbán Viktornak azt a zsidó közösségnek adott ígéretet, amely szerint a magyar hatóságok erőteljes harcot folytatnak majd az antiszemitizmus ellen. A Mazsihisz is tiltakozik és antiszemitázik, mivel Tormay hitelesen lejegyezte fajtársaik 1919-es tetteit.

Május 27.
Tizenegy embert tartóztattak le Angliában rasszista és vallásellenes kommentek miatt, melyeket az után írták, hogy muszlim négerek fényes nappal húsvágó bárdokkal meggyilkoltak egy angol katonát az utcán.

Május 28.
Németország ezúttal az "elveszett gyermekkor" okán fizet kárpótlást azoknak a zsidóknak, akik gyerekként vészelték át a deportálásokat. A "kárpótlás" azoknak jár, akik 1928 és 1945 között születtek német és szövetséges területen.

Május 30.
"A fideszes Tarlós István és a Fidesz-KDNP, szoros kötelékben a Jobbikkal, újra egy antiszemitáról nevezett el közterületet Budapesten" - írta közleményében az MSZP fővárosi frakcióvezetője, a zsidó Horváth Csaba✡, aki szerint Tarlós István ,,pontosan tudta, hogy kiről van szó, ennek ellenére tettét szándékosan követte el" - mintha valami nyilvánvaló bűnt követett volna el. Horváth✡ garanciát vállal arra, hogy Budapesten Tormay Cécile nevét sem utca, sem tér, sem más közterület nem fogja viselni vezetésük alatt, még ha előttük el is neveznek róla ilyet.
Június

Június 3.
Leszállítottak 100 amerikai ortodox zsidó diákot egy amerikai gépről, mert azok megszegték a biztonsági előírásokat. A zsidók szerint kollektíven büntették őket, néhányuk szerint zsidóságuk miatt.

Június 4.
Trianon emléknapján az alábbiakat írta az MSZP vezére, Mesterházy Attila✡: "Az ellenségeskedés, a sovinizmus, a nacionalizmus, a gyűlölet voltak a Trianonhoz vezető út állomásai, amelyek soha nem gyógyították, hanem mindig okozták a sebeket"

A zsidó Fidesz-kormány a trianoni gyásznapból ünnepnapot és vásári komédiát csinált.

Június 6.
Sor került az ez évi Bilderberg-találkozóra Angliában (június 6-9.)

Június 7.
Jogászokat kért fel a Mazsihisz, hogy megvizsgálják, tehetnek-e jogi lépéseket a holokausztot egy bizonyos kontextusban megemlítő médiaszemélyiség ellen.

Június 8.
Berlin városa leállítja a zsidó közösség pénzügyi támogatását, mivel a zsidók nem tudnak elszámolni a pénzzel. A zsidó szervezet tagjai egymást zsarolják, bántalmazzák.

Nem az intézményeknek, hanem a társadalomnak kell multikulturálisnak lennie - jelentette ki Németh Zsolt✡ "jobboldali" fideszes államtitkár.

Az angol nyelvű arab al-Dzsazíra televízió is az országot fasisztázó, hazudozó filmet készített Magyarországról.

Június 10.
Másfél milliárd forintos alapot hoz létre a kormány és a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány (Mazsök) a zsidó ,,kultúra" 2014-es terjesztésére.

Június 11.
"Meglakol, aki támadással fenyegeti, vagy megtámadja az izraeli polgárokat" - üzente Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök Szíriának.

Június 13.
Novák Előd patrióta képviselő zsidó és homoszexuális lobbit említett. Ezután a zsidó Steiner Pál✡ jegyezte MSZP-közlemény többek közt azt írta, a miniszterelnöktől és a legfőbb ügyésztől határozott lépéseket várnak, hogy "megszűnjön a magyar közéletben a nyílt holokauszttagadás (sic), a származás vagy a nemi identitás miatti nemzetbiztonsági kockázat emlegetése és honfitársaink listázásának igénye". A fideszes zsidó Deutsch Tamás✡ ezt írta: "Büdösbogár-tapló lobbit sejtek novák mögött!"

A fekete amerikai elnök a szíriai ,,felkelők" katonai támogatása mellett döntött, súlyosan beavatkozva a polgárháborúba. Az mondvacsinált ok természetesen a vegyi fegyverek állítólagos kormányoldali bevetése volt.

Június 14.
Mindössze 135 ezer forint büntetést kapott Müller Péter Sziámi✡ ultracionista zsidó zenész, amiért 2009-ben megfeledkezve arról, hogy itt nem hazája szokásai vannak érvényben, hátulról úgy állon ütött egy nőt, hogy annak letörtek a fogai és agyrázkódást szenvedett.

Június 15.
A bíróság vétkesnek találta a cionista Horváth Csaba✡ szocialista politikust, aki 2010-ben a Jobbikot vádolta meg az MTV-székház ostromával és felgyújtásával.

Június 17.
Az országgyűlés arról határozott, hogy a kerettanterv ajánlásként írja elő minden köznevelési intézményben tanuló fiatal számára az auschwitz-birkenaui "haláltábor", a Holokauszt Emlékközpont és más hasonló intézmények meglátogatását.

Michael Applebaumot, Montreal zsidó polgármesterét őrizetbe vették korrupció gyanújával, majd gyorsan el is engedték.

Június 18.
Egy angol férfit kirúgtak első munkanapja előtt munkahelyéről, mert egy muszlim munkatársnőjének véletlenül szalonnás szendvicset emlegetett, és ez sértette annak vallását.

Június 19.
Meghalt a zsidó kommunista gyilkos, a pufajkás, a későbbi ,,demokratikus" miniszterelnök, Horn Gyula✡. Az egész nemzetközi és a hazai baloldali sajtó tisztelettel és sajnálattal emlékezik meg a hazaárulóról, a zsidó gyilkosról. A jobboldali "magyar" kormány is megrendülésének ad hangot.

Nem nyomoznak tovább a zsidóbűnöző Hagyó Miklós✡ volt főpolgármester-helyettes ügyében, aki évekig előzetesben ült.

Június 21.
Vlagyimir Putyin orosz elnök kimondta egy zsidó összejövetelen, hogy az első szovjet kormány 80-85%-ban zsidókból állt.

Lelőttek egy zsidó lakost a Siratófalnál a zsidó biztonságiak, mivel gyanúsan viselkedett és arab "terroristának" nézték. Az őrült zsidó Alláhu ákbár!-t kiáltott, majd zsebéhez nyúlt, mire terrorista fajtársai habozás nélkül megölték.

Június 25.
A kereszténység és a zsidóság barátságáról beszélt a pápa egy zsidó delegációval való találkozón, kijelentve, hogy egy keresztény nem lehet antiszemita.

Majdnem megismétlődött Olaszliszka Pocsajon, ahol egy cigánygyerek nekibiciklizett egy autónak, a sofőrt csak a rendőrök védték meg a rokonok általi agyonveréstől. Egy pesterzsébeti cigány iskolában a tanárok nagy része nem igazi tanár, a gyerekek nagy része nem létezik a valóságban, ahogy egyes tantárgyak sem.
Július

Július 3.
Elfogadta az Európai Parlament zsidócsahos többsége a Magyarországot elítélő Tavares-jelentést (noha itt van a legjobb dolguk a zsidóknak, és a kormányt is a zsidók irányítják).

Július 6.
Idén is megrendezték a Budapest Pride felvonulást, melyen a homoszexualitást népszerűsítik a homoszexuálisok és hasonlók. A zsidó országos sajtó nemcsak természetesnek tekinti a deviancia terjesztését, de szuperlatívuszokban ír az eseményről.

A kormány többéves elszámolási vita után megállapodott a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvánnyal (Mazsök) és a Conference on Jewish Material Claims Against Germany (Claims Conference) nevű szervezettel annak érdekében, hogy az ún. holokauszt "magyar származású", ám külföldön élő "túlélői" a lehető leggyorsabban hozzájussanak kárpótlásukhoz.

Július 8.
A zsidó "nemzeti" kormány jóvoltából katonai tiszteletadás mellett eltemették a szadista gyilkos hazaárulót, a zsidó kommunista Horn Gyulát✡ (a volt miniszterelnököt). A temetésen részt vett számos jobb- és baloldali vezető politikus, volt elnök és miniszterelnök (Boross Péter, Medgyessy Péter✡, Gyurcsány Ferenc✡, Bajnai Gordon✡, Schmitt Pál, Sólyom László✡), valamint Orbán Viktor kormányfő, Áder János államfő és Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke. Több ezer ember is megjelent. A megszólalók dicsőítő beszédeket mondtak a zsidó pufajkásról.

Július 9.
A strasbourgi emberi jogi bíróság szerint jogszerű volt a Magyar Gárda feloszlatása, valamint a Gárda félelmet kelt és erőszakos.

A Siratófalnál imádkoztak a Siratófal asszonyai nevű zsidónőkből összeverbuválódott szervezet tagjai, miközben ortodox zsidók tüntettek ellenük és tojással dobálták őket.

Orosz tudósok szerint a szíriai ,,felkelők" vetettek be ideggázt egy márciusi támadás során, mely 24 áldozatot követelt. A zsidó világsajtó régóta a megszokott ideggáz-bevetéssel vádolja a szíriai kormányerőket, ezzel legitimálva a lázadók támogatását és egy esetleges későbbi judeoamerikai beavatkozást.

Egy ultraortodox izraeli katonát megtámadtak ortodox zsidók Jeruzsálemben, mivel ellenzik a katonáskodást.

Július 10.
Csintalan Sándor✡ politikus és médiaszemély cigarettát vett két cigánygyereknek, akik megkérték rá, mert kiskorúaknak nem árusíthatnak, a zsidókat pedig köztudottan nem feszélyezik a törvények, jogszabályok.

Július 19.
A cigányok megint majdnem meglincseltek egy magyart, amikor a vétlen sofőr elütött egy cigány gyereket. Rögvest 50 cigány termett a helyszínen. [19]

Július 15.
Júliusban már a harmadik - megszállt területen élő - izraeli zsidó kisgyerek halt meg, miután a felforrósodott autóban hagyták szívtelen szülei.

Július 22.
Az EU felvette a terrorista szervezetek listájára a libanoni Hezbollah katonai szárnyát. "Üdvözlöm az EU bejelentését (...) Végül, éveken át tartó tanácskozás után jogosan megbukott az az állítás, hogy a Hezbollah egy törvényes politikai párt. Most már világos az egész világ számára, hogy a Hezbollah egy terrorista szervezet" - hazudozott és csúsztatott az izraeli terrorállam igazságügyminisztere.

Július 23.
Egy jeruzsálemi zsidó telepes agyonlőtte ügyvédjét és annak 26 éves lányát.

A kormány megállapodást kötött a rasszista Tett és Védelem Alapítvánnyal az antiszemita jelenségek követésére és más zsidó ügyek vitelére, 42.5 millió forinttal támogatják a zsidóbűnözőket. Az alapítvány többek közt patrióta politikusokat jelentget fel. "Az antiszemitizmus, mint társadalmi betegség, valóban az egész nemzet felelőssége." - írják.

A főügyészség csoportos garázdasággal vádolta meg Lenhardt Balázs hazafias politikust egy izraeli zászló elégetése miatt.

Július 24.
Teleplakátolta Németország nagyvárosait a Simon Wiesenthal központ, mely a még élő, 90 év feletti ,,náci háborús bűnösök" felkutatására buzdít, akiknek a fejére 25000 eurós vérdíjat tűztek ki.

A görög polgári védelmi minisztérium betiltotta az Arany Hajnal kizárólag görögöknek szóló étel- és ruhaosztását. Athén városa már korábban betiltotta a szerintük "illegális, rasszista és idegengyűlölő" rendezvényt.

A zsidó Goldman Sachs befektetési bank naponta több ezer tonna alumíniumot utaztat a saját raktárai között, ami felhajtja a nyersanyag árát, a zsidó pénzintézet pedig óriási nyereséghez jut ezáltal, mivel a raktárban tárolásért illetéket kell fizetni a banknak. Tipikus zsidó átverés.

Dániel Péter✡ Izraelbe ,,menekült" botrányzsidó kint járt a Maccabi Tel-Aviv-Győr BL-selejtező mérkőzésen. "Remek érzés volt tegnap kipával a fejemen és izraeli zászlóval a vállamon nyugodtan, biztonságban és büszkén drukkolni egy jó kis focimeccsen. Csodálatos érzés volt büszke, öntudatos zsidónak lenni úgy tízezernyi másik büszke, öntudatos zsidó között. Köszönöm a magyar szélsőjobbnak, hogy megadták nekem ezt az érzést!"
Augusztus

Augusztus 4.
Megemlékeztek Raoul Wallenberg✡ zsidó emberkereskedő születéséről.

Augusztus 6.
A zsidó bíró első fokon három embert tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre (!), míg a sofőrt 13 évre ítélte a hat cigány áldozatot produkáló sorozatgyilkosság ügyében. Helmeczy László✡ fideszes politikus, a cigány áldozatok ügyvédje az államot is beperelte és nagy összegű kártérítést követel a titkosszolgálatok mulasztása miatt, holott csupán a zsidó titkosszolgálatosok és általában a maffiazsidóság között kellene keresnie a felelősöket. Balog Zoltán (politikus)✡, a zsidó emberierőforrás-miniszter is érzelmes közleményt adott ki, ahogy az MSZP-t képviselő Braun Róbert✡ is, utóbbi különösen hazugra és aljasra sikerült.

Augusztus 12.
99 éves korában elhunyt Csatáry László, a nácivadász zsidók által háborús bűnökkel megvádolt egykori csendőrtiszt. Dániel Péter✡ botrányzsidó örömét fejezte ki halálhírére, bizonyságot adva rá, hogy a zsidókból hiányoznak az alapvető emberi értékek:
Örömmel hallom, hogy megdöglött végre ez a csatáry nevezetű mocskos, nyilas féreg is. Remélem, hogy a pokolban ezerszer annyit fog szenvedni, mint amennyit ártatlan áldozatai szenvedtek a II. világháború idején. Bízom benne, hogy az a jogi eljárás is hozzájárult a halálához, amelyben ügyvédként tanácsokat adtam annak idején Efraim Zuroff, az izraeli náci-vadász részére. Ez az egyik közös fotónk Zuroff úrral, amely csatáry egykori lakóhelyétől mintegy 50 méterre készült.

http://hu.metapedia.org/wiki/2013-as_zsid%C3%B3b%C5%B1n%C3%B6z%C3%A9s
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: horogkereszteket, holokausztozásra, zsidótörvényeket, emlékbizottságot, börtönbüntetésre, dokumentumfilmek, visszautasította, engedélyezéséért, világkongresszus, találékonyságára, meggyilkolásáért, médiaszemélyiség, befolyásolhatóak, költségvetésének, meggyilkolásában, börtönbüntetését, helytállhassanak, megmeneküléséhez, cigánybűnözésről, szociáldemokrata, nejlonzacskókkal, dokumentumfilmet, palesztinüldözés, homoszexualitást, közalapítvánnyal, polgártársaiktól, miniszterelnököt, állampolgárságot, belügyminisztert, abszurditásokkal, sajtótájékoztató, konferenciájának, rendfenntartónak, emberszeretetére, karlendítéseiről, holokausztklipet, utcán laknak, tragédiája kapcsán, gyalázatos cigányozás, cigány késelés, következő napokban, tények pedig, cigányság jelentős, cigányság ezen, tavalyi magyar-izraeli, sorsdöntő márciusi, zsidóság üdvözölte, zsidó identitás, antiszemita jelenségek, cionrasszista Köves, fiatalok könnyebben, ügyészség elutasította, Deutsch Tamás✡, Magyar Testgyakorlók Köre, Sávoly Gergőnek, Megjelent Bayer Zsolt, Oláh Gergő, Czinkóczky Csaba, Védelem Alapítvány, Elnöke Bodnár Dániel✡, Köves Slomó EMIH-vezértől, Védelem Alapítvány Gyöngyösi Márton, Francois Holland, Dániel Pétert✡, Bayer Zsolt, Gyurcsány Ferenc✡, Demokratikus Koalíció, Horváth Aladár, Iványi Gábor✡, Ungár Klára✡, Csányi Sándor MLSZ-elnök, Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság, Lázár János✡, Balog Zoltán✡, Boross Péter, Feldmájer Péter✡, Kardos Péter, Zsidó Képviselők Nemzetközi Tanácsának, Fiamma Nirenstein, Simon Wiesenthal Központ, Képíró Sándor, Csatáry László, Magyar Királyi Rendőrség, Zentai Károly, Felszólította Tarlós István, Schmuck Andor✡, Magyarországi Szociáldemokrata Párt, Horváth Csaba✡, David Ward, Elie Wiesellel✡, Szanyi Tibor MSZP-s, Római Zsidó Közösség, Riccardo Pacifici, Orbán Viktor, Áder János, Párbeszéd Magyarországért Pártot, Sunday Times, Európai Parlamentben, Semjén Zsolt, Cigányügyi Egyeztető Tanács, Elfriede Jelinek✡, Szanyi Tibor✡, Izraeli Tájékoztatási, Diaszpóra Minisztérium, Beitar Jerusalem, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Vona Gábor, Miután Budapest XI, Spiró György✡, Jeruzsálemi Nemzetközi Könyvvásárnak, Nagy Britanniában, Jávor Benedek, Szabó Tímea, Karácsony Gergely, Szabó Rebeka, Dorosz Dávid, Scheiring Gábor, Szilágyi Péter, Szilágyi László, Schiffer András, Vágó Gábor, Ertsey Katalin, Osztolykán Ágnes, Szél Bernadett, Lengyel Szilvia, Mile Lajos, Novák Előd, Gyurcsány Ferencet, Benjamin Netanjahu, Kézdy György✡, Székhelyi József✡, Élősködők Menetének, Köves Slomó, Munkácson Németh Zsolt✡, Victor Ponta, Horthy Miklósról, Fellegi Tamás✡, Budapest Honvéd, George, Simon Pereszről, Föld, Dávid Parittyája, Egyesült Államok, Chuck Hagel, Erdély Magyarországhoz, Martonyi János✡, Heller Ágnes✡, Bitó László✡, Csepeli György✡, Vértes András✡, Vásárhelyi Mária✡, Ormos Mária✡, Radnóti Sándor✡, Szaniszló Ferenc, Echo Tv, Bolgár György✡, Németh Péter✡, Horváth Zoltán✡, Révész Sándor✡, Vince Mátyás✡, Tamás Ervin✡, Hardy Mihály✡, Rangos Katalin✡, ELTE BTK, György Péter✡, Jorgosz Kacidisz, Szaniszló Ferenc Táncsics-díját, Izrael Állam, Rágalmazásellenes Liga, Abraham Foxman, Szaniszló Ferencet, Mesterházy Attila✡, Barack Obama, Élet Menete Alapítvány, Mavi Marmara, Sirály Klub, Tarlós István, Nobel-díjas Elfriede Jelinek✡, Gerendás Péter✡, Gerendás Iván ÁVH-s, Joachim Gauck, Norbert Lammert, Konrád Györgynek✡, Paolo Di Canio, David Miliband✡, Nemzeti Érzelmű Motorosok, Élősködők Menete, Amnesty International, Európai Bizottsághoz, Európai Parlament, Göncz Kinga✡, Simon Wiesenthal Központ Krzysztof Jasiewicz, Lemondott Gilles Bernheim✡, Dániel Péter✡, Navracsics Tibor, Pokorni Zoltánnal✡, Radnóti Miklós-emléknappá, Szegedi Csanád✡, Novák Elődöt, Gyüre Csabát, Egyed Zsoltot, Továbbá Lenhardt Balázs, Hungarica Mozgalom Adolf Hitler, Kertész Imre✡, Simon Peresz, Hagyó Miklós✡, Angela Merkel, Európai Rabbik Kongresszusa, Jehuda Vejnstejn✡, Raoul Wallenberg Egyesület, Orosz Ferencnek, Zsidó Világkongresszus, Pintér Sándor, Ötszáz Marx Károly-figurát, Gregor Gysi✡, Waffen SS, Zoltai Gusztáv✡, Jediót Ahronót, Magyar Gárdát, Holokauszt Emlékmúzeum, Martonyi János, Bozsik Stadion, Lendvai Ildikó✡, Steiner Pál✡, Radnóti Miklósét, Teller Edéét✡, World Jewish Congress, Holokauszt Emlékközpontot, Raoul Wallenberg, Arany Hajnalt, Német Nemzeti-demokrata Pártot, Zsidó Világkongresszuson, Stephen Hawking, Simon Peresz✡, Ovádjá Joszéf, Siratófal Asszonyai, Feldmájer Pétert, Charles Fejtő✡, Fejtő Ferenc, Jonathan Chait, Gaudi-Nagy Tamás, Demokratikus Koalíció✡, Rogán Antal✡, Európai Rabbik Konferenciájának, Ronald, Tormay Cécile, Orbán Viktornak, Budapesten Tormay Cécile, Bilderberg-találkozóra Angliában, Németh Zsolt✡, Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány, Müller Péter Sziámi✡, Holokauszt Emlékközpont, Michael Applebaumot, Horn Gyula✡, Vlagyimir Putyin, Olaszliszka Pocsajon, Budapest Pride, Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvánnyal, Jewish Material Claims Against Germany, Claims Conference, Horn Gyulát✡, Medgyessy Péter✡, Bajnai Gordon✡, Schmitt Pál, Sólyom László✡, Martin Schulz, Magyar Gárda, Csintalan Sándor✡, Védelem Alapítvánnyal, Lenhardt Balázs, Teleplakátolta Németország, Simon Wiesenthal, Arany Hajnal, Goldman Sachs, Maccabi Tel-Aviv-Győr BL-selejtező, Megemlékeztek Raoul Wallenberg✡, Helmeczy László✡, Balog Zoltán, Braun Róbert✡, Efraim Zuroff,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  A Gömb  Szent György nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Emlék  Naplemente  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Ünnepelj csak  A lelki élet nem arról szól, ....  A Mester kezének érintése  A föld szépségéért  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Maradék idő  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ma  Az idő elsodorja létezésünk  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  A végzet az  Minden szülő a lényével nevel.  A fák lelke  Környezetvédelem  Nehezen engedem  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Ma  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Jó éjt  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Esti kép  Föld napja április 22  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Életművészet  Ahogy emelkedik a rezgés...  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Amit átélünk,  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Föld napja április 22  Alvó cica  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Az embernek a társa: hiányzik.  Föld napja április 22  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
utcán laknak, tragédiája kapcsán, gyalázatos cigányozás, cigány késelés, következő napokban, tények pedig, cigányság jelentős, cigányság ezen, tavalyi magyar-izraeli, sorsdöntő márciusi, zsidóság üdvözölte, zsidó identitás, antiszemita jelenségek, cionrasszista Köves, fiatalok könnyebben, ügyészség elutasította, jobbikos országgyűlési, polgárháborúba beleavatkozva, iszlamista erőkkel, botrányosan viselkedő, bíróság előtt, szélsőbaloldali Demokratikus, zsidócsahos Csányi, bizottság elnöke, ugyancsak zsidó, kormány azért, kommunista diktatúra, elmúlt huszonkét, emlékbizottság munkájában, cionista Mazsihisz, megszállt Németország, kommunizmus hétköznapi, holokauszthoz való, magyar fasizmusnak, budapesti gettó, érettünk elesett, utóbbi időszak, magyarországi politikai, holokauszt helyi, központ szerint, haláltábort csak, ötödik helyen, párizsi legfelsőbb, római Colosseum, időben Budapesten, palesztinok szenvedését, hazugságpápa Elie, tényeket közlő, egyik idei, európai ország, antiszemitizmus rémálmában, harmincas évekbe, utcán masíroznak, évtizedek alatt, olyan ország, ország minden, antiszemitizmus minden, haláltáborokba hurcoltakra, ártatlan áldozatok, élet küzdelmeiben, szakadárok együtt, parlamenti helyeket, kilépettek ugyanakkor, parlamenti frakcióban, országba érkező, jövőben beleegyezésük, etiópiai néger, kevésbé színes, izraeli hatóságok, bűnösöket rendszerint, gyilkosságok után, izraeliek szokás, iráni Fordo, konyári tanár, tényszerűen beszélt, erőszakból értenek, emberi jogok, izraeli miniszterelnök, részét átutalja, palesztin hatóságnak, palesztin területek, palesztinok pénzének, nemzetközi jogot, katonai fejlesztő, áldozatokat vádolták, túlliberalizmus zsidó, kultúra szabadságát, interjúban arra, ellene tüntető, zsidók internacionálisak, 2012-es esztendőben, jelentés 35%-a, konyári tanárt, cigány gyerekek, rasszista szurkolók, emberi méltóságot, általa gerjesztett, társadalmi integráció, hátrányos helyzetű, minisztérium határozottan, támadás célpontjai, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.